Versterk uw Sales Team

Tools die u kunnen helpen bij het verkopen van drukwerk met een 5e kleur.

helpen uw Sales team op te leiden en hun verkoopinspanningen nieuw leven in te blazen. Ze benadrukken de key applications en voorzien verkooptips om uw eigen verkoopgesprek te ontwikkelen bij het benaderen van klanten.

GEBRUIKERSTIP: om de bestanden, die voorzien zijn in de 5th Color Experience sectie, te downloaden, moet u ingelogd zijn op de website. Indien u nog niet geregistreerd bent, klik hier om te registreren, u heeft uw product serienummer nodig. Indien u problemen ondervindt om in te loggen of bestanden te downloaden en als browser Internet Explorer gebruikt, stellen we voor om Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.

Download onze Sample Map

Toon uw klanten concrete voorbeelden van toepassingen waarin een 5e kleur wordt gebruikt. Download hier onze collectie van afdrukvoorbeelden en gebruik deze om uw mogelijkheden te promoten bij uw klanten.

Application Portfolio

Een verscheidenheid van samples en gedrukte media verzameld in een aluminium koffer geschikt als inspiratiebron voor het ontwikkelen van nieuw applicaties. U kan de koffer bestellen op de Ricohshop.