Business Development Services

In deze snel veranderende markt is het belangrijk dat u een partner heeft die met u mee denkt om uw concurrentiekracht te vergroten en groei te stimuleren. Ricoh is die partner. Wij hebben een reeks specifieke Business Development Services ontwikkeld die worden ingezet naar gelang uw behoeften.

Raadpleeg de experts

Onafhankelijke consultancy-services bieden de ideale mogelijkheid uw bedrijfsstrategie te beoordelen en/of te definiëren. Daarmee kunt u de winstgevendheid en efficiëntie verhogen. Consultancy biedt een persoonlijke on site evaluatie en resultaten in een op maat gemaakt bedrijfsplan zodat u de stappen kan nemen die nodig zijn voor het bereiken van de overeengekomen doelstellingen.

Hulpmiddelen

Wij bieden een diversiteit aan specifieke hulpmiddelen, aangepast aan de behoeften van de Production Printing markt. Van het ontwikkelen van een e-commerce strategie tot PR-support, u kunt erop vertrouwen dat wij u zullen helpen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
Wij kunnen de kennis van u en uw personeel ook vergroten met speciale cursussen en services. Verbreed uw horizon en open nieuwe mogelijkheden in de digitale printmarkt.

Neem contact op met uw lokale Account Manager voor meer informatie.